Adio blog, bine ne-am regăsit

Nu am mai scris pe blog de pe 3 octombrie 2017. Aș putea da vina pe mândră și pe cât de „ocupată” sunt, dar aș minți. Nu am mai scris pe blog pentru că nu am mai înțeles rostul. Mi se părea că se transformă ușor ușor într-un blog de parenting, iar ăsta nu a fost niciodată scopul meu. 

Statistici: cine intră pe blog, ce citește, deci ce scriu mai departe? M-am lăsat atrasă în toată ecuația asta și am uitat că eu NU vreau să monetizez blogul. Nu vreau să scriu cât de bun e X produs, pentru că am campanie cu ei; nu vreau să spun cât de roz e totul pentru că sunt plătită. Nu vreau să devin nici influencer, nici divă, nici modelul mamelor din toată România.

Am pornit acest blog pentru că, într-o perioadă a vieții mele în care totul este despre pitică, vreau ceva doar al meu, o supapă, o gură de aerisire. Atât. Poate voi mai avea cititori, poate nu. Nici măcar nu contează. Mi se pare că cel mai tare contează să nu mă pierd pe mine, să nu fac lucruri doar ca să le fac, doar pentru că alții așa le fac, doar ca să atrag agenții, campanii etc.

Pot spune că asta e rezoluția mea pe noul an: no more pressure, peach, just be yourself.

Vă pup pe toți cei 3 cititori ai mei (Andrei included, nu de alta, dar îl întreb eu: „ai citit ce am scris?!”) și vă doresc ca în noul an să aveți parte de tot ce vă trebuie; nu de ce vă doriți, pentru că noi oamenii suntem proști la formulat dorințe, iar când se împlinesc cam dăm de dracu.

You may also like

1 comment

  1. Mi-am abandonat blogul de nenumărate ori, pentru că, la fel ca tine, scriu ce cred eu că aș vrea să rămână scris atunci când am momente de inspirație. Nu am target-uri care trebuie atinse și nici nu sunt presată de alți factori. Dacă mă citesc măcar membri familiei eu mă declar mulțumită, astfel nu trebuie să explic fiecăruia în parte anumite chestii pentru că ele sunt deja scrise într-un loc :))
    Asta te rog și pe tine să faci. Abandonează-l din când în când dar revin-o la el oricând ai ceva în minte care vrei să rămână scris. Cum ai spus tu, este colțișorul tău.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *