Ajutor

STOP! Citește acest articol ACUM și viața ta va fi schimbată pe veci! (sper că citiți cele de mai înainte cu voce de teleshopping, da?! de fapt știți ce, încercați să citiți tot articolul în stilul ăsta)

Dragi doamne, ați reușit într-un final să ieșiți cu o prietenă la un pahar de vorbă. Aveași atât de multă nevoie de deconectare! Și ce plăcut e să vorbești despre una alta fără să te gândești la haosul de acasă, copil, rufe murdare etc. Vă înțeleg! E cea mai tare chestie!

Și cum vorbeați voi așa, ca fetele, despre una alta, prostii, orice, iată că un pahar de (insert fave drink here) se fac mai multe. Să spunem că v-ați binedispus mai tare decât intenționați, iar următoarea zi se anunță una grea (pentru mame mereu se anunță o zi grea). Ei bine, am salvarea pentru voi!

Nu, nu fac reclamă, l-am cumpărat și plătit singură (tehnic, că soțul a stat la coadă la Decatlon și l-a plătit, dar na, banii lui, banii noștri, etc.) și l-am ales pe ăsta pentru că aparent nu se mai găsește Gatorade praf. Dar credeți-mă ia „oboseala” cu mâna în 15-30 de minute. CU PLĂCERE!

Disclamer: acest articol nu este despre femei bete sau mahmure, pentru că noi suntem niște doamne și nu am face niciodată astfel de lucruri josnice. Știți voi, la femei nu se cuvine…curcubee, praf de zâne etc.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *