BLP18PN Lookback

Weekendul trecut am fost cu mic cu mare la Bloggers Lan Party, ediția cu nr. 18, în Piatra Neamț. A fost prima oară când am participat eu la acest eveniment, prima oară și pentru Mara (micuța divă a familiei), iar pentru Tony (patrupedul blănos)…nici nu știu, a treia?! De Andrei nu mai spun, el a fost acolo de la prima ediție.

Fiind prima mea dată la acest eveniment dar și în Piatra Neamț, trebuie să consemnez aici. Mi-a plăcut evenimentul în întregime, de la aerul relaxat până la super locația în care s-a ținut (Rubik Hub). Îmi pare rău că, pe fondul răcelii care era pe trecute, Mara nu a fost atât de sociabilă ca de obicei și nu a dorit prea mult să exploreze spațiul ofertant. A preferat să stea mai mult în brațele mele, limitându-mi și mie astfel opțiunea de a mă juca. Aș fi vrut tare să încerc ochelarii de VR, dar și campionatul de Catan îmi făcea cu ochiul, sau poate chiar în combinație, Catan VR. Dar nu-i problemă, știu cum să pun problema la următoarele ediții la care cu siguranță vom fi prezenți.

Dacă vă făceați griji pentru Tony, el a „jucat” și ping pong, a socializat și cu voluntarii și le-a transmis cât de apreciată a fost munca lor, a verificat și premiile puse la bătaie de Telekom, cafeaua de la Beanz…din astea.

 

Photo Credit

 

Photo Credit

În ceea ce privește vizita scurtă în Piatra Neamț țin să spun că mi-a lăsat o impresie foarte bună orașul. E curat, cochet, îngrijit și calm. E un oraș foarte primitor, cu oameni calzi. Cred că a cântărit în formarea acestei impresii și cazarea la Hotel Central care a fost foarte bună.

Overall, abia aștept următoarea ediție! Dar clar trebuie să mă pun pe exersat până atunci…Na, acum îmi dau seama că îmi trebuie ochelari de VR, că nu pot juca Catan la masă, „ca săracii” :))

Vă pupă Cismarii

 

Cover Photo Credit

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *