Cum e când prietenii se auto-invită la tine și mai aduc și pe alții

Sau, pe scurt, experiența chef@home. Ni s-a părut interesant când am fost puși în fața faptului împlinit. Mie mi s-a părut și foarte intimidant în același timp, pentru că bucătăria mea e departe de a fi cea mai dotată, iar frigiderul nostru e porno vara (cu excepția alimentelor pe care le preferă Mara, niște mozzi, niște stafii, niște igluuri, din astea). Cu toate acestea am zis că nu e ceva de ratat.

A venit Chef Soso (numele e cu link direct către pagina lui de FB pentru contact) la noi cu sarsanalele pline și cu o mare geantă neagră, geantă care avea un singur „roboțel” ce mi-a făcut mie bucătăria de rușine. Și s-a pus pe treabă.

Starter – Salată Stracetti cu vită

Apoi a urmat primul fel – Mix de fructe de mare (cu părere de rău m-am apucat deja de mâncat înainte să fac poza)

Felul doi: Rață confiată cu varză roșie aromată

Desert: Inghețată cu fructe

A venit la noi la 18:00 cum a spus și până la 22:00 ne-a gătit toate astea, a strâns în urma lui și la 22:00 ieșea pe ușă. Mâncarea a fost excelentă, atât cât mă pricep eu, simplu muritor să evaluez. Cert e că am ras toți tot din farfurii, deși deja de pe la felul doi nu prea mai puteam, dar era prea bun ca să ne oprim din mâncat. A! și înghețata a fost făcută pe loc la robotul minune.

Aș vrea să vă dau detalii despre costuri, dar nu pot, pentru că prietenii noștri au participat la o licitație în scop caritabil, și l-au câștigat pe domnul. Dar cred că merită oricum, să vă uniți două trei cupluri, să vă distrați o seară și să mâncați excelent în confortul locuinței și în haine lejere, fără pompoșenia unui restaurant cu un astfel de meniu. Merită ca once, twice, trice in a lifetime experience. Sau cadou pentru cineva! Cred că ar fi un cadou extraordinar! Nu de alta, dar mie mi-a plăcut surpriza asta. Iar Soso e un om foarte relaxat, glumeț, s-a simțit și el bine în compania noastră, dar și noi încântați de el ca om.

Concluzia finală:

…dar fericiți!

PS: Nu am editat pozele tocmai ca să vedeți exact ce a fost acolo și nu o versiune înfrumusețată artificial.

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *