Cu sau fara…trend?

Te-ai întrebat vreodată când te epilezi cum ar fi dacă nu ai mai face-o?

Aparent în show-bizz-ul de departe e o nouă modă ce e promovată ca o libertate de opțiune a femeilor. Eu însă vin cu o simplă întrebare: când e o opțiune de stil personal și când devina una de igienă?

hair

 

Sursa foto Instagram

Mai multe si pe Mashable

 

You may also like

2 comments

  1. Parul pare intradevar dizgratios, pentru ca asa am fost crescuti sa il percepem. Daca eram crescuti intr-o lume in care “floaca” era ceva normal, nu ni se mai parea asa mare chestie. Eu personal urasc sa ma defrisez, mi-e lene, ma doare si mi-e sila, insa nu stiu daca as putea renunta, esteticul invinge lenea… Cat despre igienic, atata timp cat te speli, nu cred ca este neigienic, doar parul creste acolo cu un rost, sa protejeze pori si pielea. Oricum, Madonna e o psihopata despre care nu stiu ce “vedeta autohtona” a zis ca o apreciaza pentru ca se reinventeaza! Da, din tampita in si mai tampita! :)) Pupici si succes cu blogul, o sa incerc sa urmaresc!

    1. Fiecare are dreptul să decidă asupra propriului corp. Mie personal mi se pare că la aproape 40 de grade devine destul de ”puturoasă” treaba oricât te-ai spăla și oricât deodorant ai folosi. N-aș risca să încep să testez deodorante în condițiile astea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *