De la M la XXM

Eu sunt  o femeie completă în devenire. Sunt piscinuță, dar am trecut de la piscinuță gomflabilă la piscină în toată regula. De ceva timp s-a alăturat și o căsuță la piscina mea, dar cred că e în construcție și a primit ceva autorizație de transformare în vilă p+1+m…vedem.

Până una alta eu mă ocup de amenajările exterioare și bebe redecorează interiorul, nu ne băgăm în oala celuilalt. Așa că eu, manager de proiect, mă chinui cu fațada. Am zis inițial că nu vreau să dau bani pe haine pe care nu o să le mai port după, dar în timp ce ne extindem la interior, hainele de la exterior au început să intre la apă. Vrând nevrând trebuie să mă îmbrac și în perioada următoare, deci pornesc vitează la shopping în Afi.

Primul magazin: C&A nimic dedicat gravidelor, mă uit rapid printre restul hainelor, dar nu-mi face nimic cu ochiul.

Lucky number two: H&M, mă foiesc puțin pe la parter, aleg o rochie drăguță, apoi găsesc o domnișoară consultant ceva și o întreb de raionul pentru gravide; „La etaj, lângă casa de la copii” Perfect! Urc entuziasmată, că deja îmi plăcuseră niște pantaloni chino de i-am văzut pe site, și mă opresc brusc cu ochii în două rasteluri. Atât. Două rasteluri și cu bluze și cu rochii și cu sutiene și cu tot pentru viitoarele mămici. Nici nu mai zic că nu aveau pantalonii de pe site. Am plecat din H&M doar cu rochița neagră.

IMG_2309

Next: LC Waikiki; alt magazin, aceeași poveste: două rasteluri leșinate, iar ca variantă la pantaloni, avem colanții…pentru că da, toate femeile vor să poarte colanți cu mândrie și nu aveau o ocazie.

Etic: producător românesc dacă nu mă înșel, nimic pentru gravide; dar vânzătoarele lor sunt foarte profi și te ajută să-ți găsești mărimea potrivită. Din păcate mi-am dat seama acasă că pantalonii pe care mi i-am luat de la ei, din cauză că sunt pentru femei neînsărcinate, îmi vor mai veni maxim o săptămână. Așa că i-am returnat și am luat o bluză în schimb.

Camaieu: Nimic.

Oarecum înspre ieșire am avut revelația: Șalvari! Nu e nevoie să caut magazine cu haine pentru gravide, îmi iau șalvari și am încheiat povestea.

Mango: șalvari super mega extra evazați, genul care merg cu tocuri. Pas pentru că…rață.

Reserved: am găsit trei perechi, 89,99lei perechea; din păcate foarte prost dotați la capitolul mărimi, și cum nu eram dispusă să mă duc în alt mall după mărimea care mi-ar fi trebuit, am spus pas.

Zara: raiul șalvarilor! unii puțin cam transparenți că au făcut economie la căptușeală, dar ce trebuie, clar. Am văzut perechi variind de la 100 la 150lei, din păcate și mărimile variau ca circumferință în funcție de model, ceea ce e chinuitor pentru cineva căruia nu-i place neapărat să probeze, și mai trebuie să ia în calcul și o extindere în următoarele luni.

IMG_2382

În final am mai făcut o dată ordine în garderoba proprie și m-am hotărât că și cămășile soțului pot fi purtate cu succes.

La Digital Divas spre exemplu m-am prezentat așa:

tinuta

  • rochia de la H&M de care vă vorbeam, sacou Vero Moda din dulap (nu mă mai ajunge la burtă, dar nici nu trebuie) dresuri Gatta și balerini Seduce by Constantin; fără Tony, i-am zis că dacă face fețe din astea acre nu îl iau la evenimente 😛

Concluzia…doamne ce bătaie de cap! E ca și cum categoria mea actuală în societate nu există pentru producători, sau dacă există, să se mulțumească purtând ce li se dă, fără mofturi de haine frumoase, sau măcar decente. Colanți, colanți la toată lumea!

Fetured Image Shutterstock

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *