La drum fără plictiseală

Se dă următorul scenariu: plecați în vacanță, cu mașina, cu un copil, sau mai mulți, peste 2 ani jumate. Și drumul este lung. Cu un copil orice ora pare că se multiplică cu doi. Și începi să te împachetezi, dar în mintea ta zumzăie încontinuu gânduri: ce jucării să le mai iau în mașină să nu se mai plictisească? Ei, aici intervine Raluca Loteanu de la ralucaloteanu.ro . 

Ea a pregătit pentru copiii între 2,5 și 6 ani un travel activity book (46 pagini) foarte bine gândit și desenat. Știu pentru că l-am cumpărat și eu, deși mândra nu are încă vârsta necesară, dar îl voi printa la momentul potrivit. Ce îmi place mie la el e grafica foarte prietenoasă, dar și faptul că activitățile nu sunt numai pentru drumul cu mașina. E drept, sunt jocuri de tip travel bingo pe care nu le pot face copiii decât din mașină, dar sunt multe jocuri și pentru drumurile cu avionul.

Iată și un preview:

Pe lângă cartea de activități, bundle-ul mai conține și un jurnal de călătorii pentru copii (18 pagini), dar și un booklet cu ajutor pentru mămici/tătici (15 pagini). Tot bundle-ul e acum $12, și poate fi cumpărat de AICI

Dar dacă o urmăriți pe Raluca pe Facebook, să știți că ea mai vine cu surprize pentru voi. 

Acum abia aștept să îl printez! Felicitări, Raluca, și, în numele mămicilor aflate în pană de idei, îți mulțumesc!

Sursa cover

 

 

You may also like

1 comment

  1. Wow, ce surpriza frumoasa! Iti multumesc mult ca ai scris despre colectia de activitati, am fost foarte bucuroasa sa vad articolul tau!
    Sper sa va placa activitatile cand va veni vremea sa le folositi si sa va insoteasca in cat mai multe vacante frumoase! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *