Flawless

Vorbeam zilele trecute cu prietene care-mi dădeau feedback pentru primul meu tutorial de makeup. În timp ce una dintre ele mi-a spus că nu are pensule de machiaj, cealaltă mi-a spus că nu a folosit niciodată buretele de aplicare a machiajului și că i se pare interesant.

Așa că vă scriu acum despre burețelul de machiaj. Eu am început să aplic fondul de ten cu degetele, apoi am folosit pensula plată, apoi pensula buffer și în final, cam acum un an, am început să folosesc buretele. Dintre toate mi se pare că cea mai „curată” aplicare o oferă buretele, în sensul că e mai simplu să nu rămână dungi de aplicare. În același timp aplicarea devine de acoperire medie, nu mare, pentru că buretele se îmbibă cu apă în prealabil, dublându-i-se volumul inițial, și asta face acoperirea puțin mai „ușoară”. Pentru o acoperire mai mare trebuie să revii cu un al doilea strat de fond de ten.

IMG_3673
Bureții de la Stila și de la Beauty blender în forma lor inițială (uscați)

Eu folosesc în prezent doi bureți, unul de la Stila (cel negru) și unul de la Beauty Blender (cel roz). Cel din urmă brand este mult mai faimos pe interneți și mai ușor de găsit la noi: în orice Sephora. Dar cel de la Stila mie personal îmi place mai mult pentru că are o textură mai fină; din păcate însă se găsește greu, o variantă fiind comandarea lui de aici 

Am mai citit lucruri extraordinar de bune și despre buretele de la Real Techniques, care în București, Constanța și Iași se găsește în magazinele Marks & Spencer, sau care poate fi comandat de aici. Am înțeles despre el din review-uri că e comparabil cu cel de la Beauty Blender, dar eu nu mi-am mai cumpărat pentru că îmi ajung cele două pe care le am deja.

buretel-realtechniques-miracle-610765ee26c11c7e30e-1426_real-techniques_miracle-complexion-sponge_ppi-package-front-m

You may also like

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *