Haina face omul care o alege corect

Nu sunt adepta tiparelor pentru că sunt de părere că fiecare dintre noi e diferit și frumos în felul lui. DAR!!!! (mereu există un “dar”) sunt de părere că o haină bine aleasă ne face să fim mult mai încrezători. Dacă încă ne mai amăgim după o anumită vârstă că nu contează lucrurile astea, că omul…că ideea…blablabla…maturizează-te!!! Tu ai cumpăra pâine de la cineva cu haine murdare? Ei bine nici șeful/a/clientul/a/colegii nu ascultă în totalitate ce spui într-o ședință în care tu arăți de parcă ți-a ales copilul de grădiniță îmbrăcămintea. Sunt împotriva superficialității, nu mă înțelege greșit, dar și împotriva naivității. Acum poate te gândești că urmează un întreg set de reguli după care să te îmbraci. NU.

1. Trebuie să-ți accepți trupul așa cum e, el te deservește zilnic, tu află mici detalii despre el. Pentru forma ta sunt mai flatante un anumit tip de croieli; folosește Body shape calculator și află ce ți se potrivește ție.

2. Tot dai bani pe haine, măcar să-ți vină bine. Dacă iți vine greu să armonizezi o ținută cu imprimeuri etc., optează pentru piese clasice și de bună calitate. Vei arăta ca scoasă din cutie fără a părea că ai depus eforturi. Nu zice nimeni să dai faliment, caută opțiuni mai ieftine dar asigură-te că dai banii pe bumbac (are viață mai lungă decât vâscoza) și strânge materialul tare în mână, dacă nu face cute în magazin, te va ține și pe tine 8 ore la birou.

3. Hainele pe care dai bani trebuie să-ți vină bine, dacă nu în magazin, măcar du-le apoi la croitor pentru ajustări. Niciodată nu îți lua ceva mai strâmt pentru că deși poate arăta bine acolo în cabină cât stai dreaptă și cu burta suptă, când te așezi la birou te vei simți ca un cârnăcior sugrumat căruia i se taie și respirația, iar talia de viespe va părea un cordon prea strâns care formează deasupra și dedesubt două burți. Nu râde, e valabil și pentru tipele slabe care poartă măsuri mai mici decât ce li se potrivește în mod normal…hainele strâmte au talentul ăsta…

4. Atât! Distracție plăcută cu hainele! Nu te/le lua prea în serios, fă un joc din asta, că doar o viață avem.

You may also like

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *