Idei de Mărțișor

Luna martie se propie cu pași repezi. Cât de repezi? E suficient să vă amintesc că astăzi e 24 februarie. V-am convins? Și ce se mai apropie cu pași repezi o dată cu luna martie? Goana după mărțisoare. Mămici, bunici, surori, mătuși, colege, educatoare, învățătoare, profesoare…o grămadă de femei! De unde cumpărăm mărțișoare? Tot de la tarabe? Ei bine, nu. Anul ăsta vă propun să luați mărțișoare și să faceți și o faptă bună, așa, doi în unu.

Ați auzit de Asociația Touched România? Eu am fost în vizită la ei de curând și am aflat că muncesc intens să ajute mamele singure, victime ale violenței domestice. Unele dintre mamele din asociație meșteșugesc cu drag mărțișoare și bijuterii, iar vânzarea lor ajută alte mămici și copii din asociație să se integreze mai ușor în societate și să ducă vieți normale, lipsite de violență.

În plus, Asociația, prin trainerii și mămicile din ONG, organizează și workshopuri de creație de bijuterii la cerere. Cum ar fi ca la firmă să organizați un astfel de workshop, prin care doamnele să-și creeze singure mărțișorul perfect? Iar taxele de organizare să ajute alte mămici în luna asta dedicată femeilor? Eu zic că sună ca un plan perfect.

Vă las linkuri mai jos către mărțisoare și bijuterii, dar și către un contact în cazul în care v-a surâs ideea cu workshop-ul:

http://www.touchedcollection.ro/colectia-de-martisoare/

http://www.touchedcollection.ro/cercei-swarovski-argint/

http://www.touchedcollection.ro/workshop-bijuterii/4.html

 

Sursa foto

You may also like

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *