Inspirații de weekend

E vineri, gata, răul s-a dus! Și ca să sărbătorim, am adunat aici câte ceva de făcut weekendul ăsta. Nu e nimic în neregulă nici cu „meditatul” toată ziua acasă pe canapea, dar în caz că aveți nevoie de inspirație, cu plăcere!

Sâmbătă

  1. Pentru mame și fete, Zarvă – club de harababură pentru copii, organizează Mother and daughter summer escape party by Nukka. Link către eveniment aici. Se lasă cu distracție, cafea, prăjituri, cosmetice, hăinuțe, cărți Usborne la reducere, din astea. De la 11 la 14, pe Str. Gramont 38.

2. Pentru copiii peste 2 ani, teatru la Ludotech, Punguța cu doi bani  spusă altfel. De la 16:30 pe Calea Șerban Vodă 22-24.

3. Pentru toată familia, un târg de mofturi la J’ai Bistrot: Bazargic . Începând cu ora 11, că de, e sâmbătă și dimineața lumea tinde să fie mahmură, pe Calea Griviței, 55.

4. Pentru susținătorii artiștilor români, myself included, Utopic by Mona Vulpoiu împlinește 12 ani  și sărbătorește cum se cuvine la Therapy pe Sfinții Voievozi, 60 de la ora 13:00

5. Pentru oamenii mari care vor să se odihnească la bere pe o muzică bună, seara de la 20:00, la Encore club în centrul vechi, avem Acoustic session cu Partizan.

 

Duminică 

  1. Pentru copii între 1 și 3 ani, spectacol și experiență senzorială Pe nisip , de la 18 la 19, la Club educațional Miruna, Str. Traian 160. Locurile sunt limitate, sunați înainte.

2. Pentru părinții și copiii cu chef de shopping și socializare, Nod Makerspace organizează un Iarmaroc Zen. Găsiți acolo haine, mâncare, ateliere pentru copii și părinți și mult zen umanitar, adică puteți duce cărți pentru copii sau de parenting, ce nu vă mai folosesc, și să le donați. De la 10 la 20 pe Splaiul Unirii 160.

3. Tot pentru copii, de data asta de la 7 la mulți ani, Atelier de bioacustică în Parcul Natural Văcărești. Aka studierea liliecilor împreună cu cei de la Protecția și Studiul Liliecilor. Inițial atelierul era programat pentru seara de sâmbătă dar a fost mutat duminică din cauza vremii. El este gratuit ( dar se acceptă donații) și are o limită de 30 de locuri, așa că nu uitați să le scrieți înainte. PS: e de la 21:00 la 23:00.

4. Pentru curajoasele din traficul bucureștean, de la ora 16:00 în Parcul Lumea Copiilor, SkirtBike. Recunosc, eu nu voi fi acolo, pentru că eu nu știu (încă) să merg pe două roți.

5. Pentru gurmanzi am două recomandări: Anatolian Food Festival în Parcul Titan și Parada Plăcintelor lângă lacul Herăstrău. Need I say more?

6. Și, după atâta alergătură, berea bună intră ca în nisip (intră și fără alergătură sigur!). Apropo, ați încercat berea de la Ground Zero? Nu de alta, dar duminică e rost de treabă  la Hangar Gastropub pe Șoseaua Pipera 44, de la 12 la 00

 

Last but not least, dragilor din Timișoara, vă recomand cu drag, ca în fiecare an, JazzTM

Și ca să mă asigur că nu pierdeți nimic, vă pun programul aici. Începe în seara asta la 20:00.

http://www.jazztm.ro/program.html

Distracție plăcută!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *