Jurnalul cromozomului: aprecieri

Mă am pe mine să mă privesc în oglindă de ceva ani. Și ca oricine care cască gura la ceva mult timp, la un moment dat am început să analizez critic ce văd. Problema cu analiza critică e că nu prea se mai oprește odată ce a început; cum s-ar zice, nu mai văd pădurea de copaci sau tabloul de tușe.

Aici intervine corpul căsuță; de când sunt viluță ambulantă s-a schimbat perspectiva. Burta m-a obligat să mă dau un pas în spate și să capăt vedere de ansamblu. Așa am aflat că, lăsând la o parte vergeturile de pe gluteus maximus, sau bazinul „prea lat” sau mușchii nu destul de definiți, I was HOT! În unele etape ale vieții eram HOT, în altele Smokin’ Hot.

N-am arătat niciodată ca alte tipe care mi se păreau mie atunci „mai bune”, nu eram niciodată mulțumită pe de-a’ntregul, nu destul de tonifiată, mereu mergea puțin mai slabă…Mofturi. Acum parcă văd cu adevărat că făceam numai mofturi. Nimeni alcineva nu mă critica atât de mult ca mine, deci problema era clar la mine.

Așa că dragi doamne care vă uitați în oglindă nemulțumite, STOP! Pune-ți pe tine rochia aia sexi pe care ți-ai cumpărat-o, dar n-ai avut tupeu să o porți până acum pentru că încă nu erai acolo cu „corpul”, sau costumul ăla cu sacou care te face să te simți ca o powerful bitch boss, ieși cu fetele, bea un pahar de vin sau două și roagă pe una dintre ele să-ți facă o poză. Din cap până-n picioare. Apoi printeaz-o și pune-o în ramă. Și când te mai uiți în oglindă cu ochi critic, du-te și holbează-te și la poza aia din ramă. Așa-i că nu tre să fim toate 90-60-90, că încrederea ne face mai sexy?

You may also like

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *