Jurnalul cromozomului: Baby Kbum

Dacă am stat cuminți și în banca noastră și nu ne-am dus la târgurile de nunți când a fost cazul, iată că ne-a luat „ăl de sus” mințile și ne-am dus la un târg pentru bebeluși.

Sâmbătă ora 11:00 – Mergem și noi? Hai să mergem că mai târziu poate se aglomerează.

Sâmbătă ora 11:30 – Cei cu traficul ăsta?! oamenii ăștia nu se odihnesc niciodată?! Și de când sunt 30 de grade în mașină? E abia aprilie…

Sâmbătă ora 11:45 – Hai să nu ne enervăm că nu are cum să fie chiar toată parcarea RomExpo plină! Uite acolo!!!! Pleacă ăla! A, nu…alarmă falsă, doar sprijină mașina și fumează o țigară, mai mult ca sigur în așteptarea soției care s-a „pierdut” înăuntru.

Sâmbătă ora 12:00 – În sfârșit am intrat la umbră. Aaaa ia uite ce mașinuță de pompieri are puștiul ăsta! Scoate balonașe de săpun. Da, ne trebuie clar. I-o luăm?

Sâmbătă ora 12:01 – Vai câte standuri sunt! aaa…de la dreapta la stânga? Uite, ăsta e cu cărucioare…dar pare cam scump. Hai la următorul.

Sâmbătă ora 12:35 – 2000 de lei cel mai pușcărie căruț?! Pfff! Și alea erau pătuțuri sau colivii de lemn in stil renascentisto-baroc? Oare dacă luăm pătuț din ăla suntem obligați să trimitem copilul la pension? Unde pisici băgăm un pian la noi în apartament?! Ai și tu dreptate, dacă îi luăm orgă măcar face un ban la nunți. Practic, am rezolvat tot; hai să mergem să mâncăm.

 

Sursa photo MINE!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *