Jurnalul Cromozomului: Intrebari

„Cum te simți?”

Răspuns oficial: „Bine! :)”

Ce gândesc: „Ce să răspund?! Asta e întrebare capcană? Nu știu cum mă simt…parcă m-aș simți bine, dar…nu știu cât de normal e să mă împungă organele astea…plus că…oare așa ar trebui, să nu am loc de plămâni? Și febra musculară din senin la mușchii ăștia?! Dar cârceii înclusiv în mușchii dintre omoplați?”

 

„Cum vrei să naști?”

Răspuns oficial: „Natural. :)”

Ce gândesc: „Cum o fi, în puii mei, atâta timp cât nu va fi cea mai traumatizantă experiență din viața mea! Să iasă gândacul sănătos și să nu-mi urăsc soțul din cauza travaliului forever and ever…că am mai auzit de femei care mai degrabă ar munci în iad decât să mai treacă prin asta.”

 

„V-ați luat tot ce vă trebuie?”

Răspuns oficial: „O parte. :)”

Ce gândesc: „Ămmm…de unde pisici să știu EXACT tot ce-mi trebuie? E o listă exactă publicată undeva? Și nu se mai schimbă din nevoi de la copil la copil?”

 

„Țineți câinele?”

Răspuns oficial:„Da! :)”

Ce gândesc: „Normal! Ce treabă are una cu alta?! Tu ți-ai da un membru al familiei când apare altul?”

 

Sursa foto Shutterstock

You may also like

5 comments

  1. La întrebarea cu câinele îți răspund io. Mulți fac asta. Fie cad pradă presiunilor familiei. Fie își luaseră câine/pisică doar ca să bifeze rasa și prețul și atunci hârști pe geam.

    1. riscul de toxoplasmoza la pisica e mare. problema nu e neaparat la ei, ci la medicii ginecologi, care in loc sa recomande analize and shit, recomanda sa scape de pisica, altfel moare copilul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *