Jurnalul cromozomului: lipa lipa

Toată treaba asta cu mormolocul în burtă e foarte draguță, dar pare să aibă și niște efecte secundare. Nu zic că sunt pozitive sau negative, zic că sunt. În primul rând e cu praf de somn totul, apoi a venit blestemul lui Fomilă, și, nu cel mai puțin important, cel al lui Bazin Lățilă. Pe Marele Sânilă îl așteptam de mult așa că nu îl trec la efecte secundare ci la prieteni buni care sper să nu mai plece niciodată acum că ne-am găsit.

Pe acest Bazin Lățilă cum să-l descriu eu…hmmm…nu e de rău, adică nu mă deranjează tot timpul. Îmi cam dă dureri uneori, dar per total e ok dacă port adidași. Da, practic asta e buba lui, e mort după teneși și adidași…sau orice încălțăminte care nu are nici un fel de toc și în care talpa poate fluctua în lățime. Cum am ajuns de la bazin la talpă?! Nu știu, cred că e ceva cârdășie la mijloc, par să comunice pe ascuns.

Una peste alta eu eram ok cu asta, dar na, când ești prost începi și te compari. Și ia uite cum văd eu toate tantili pregnante pe tocuri în sala de așteptare la doctor, sau mai ales pe Instagram (știu…nu mă învăț minte cu aplicațiile astea cu poze). Și a naibii ca să fiu și eu fudulă, ia uite-mă cum aproape măcăn eu în drum spre casă după o zi lungă pe ghetuțele mele cu un mucos toc de 9.

Dar cred că mai am o speranță: mi-am promis că fandoseala nu e pentru mine în această perioadă și ar trebui măcar să mai mimez și eu deșteptăciunea, și mai ales că atunci când îmi sclipesc ochii foarte tare înseamnă că trebuie să nu mai fac online window shopping!

 

Sursa photo Shutterstock

You may also like

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *