Jurnalul cromozomului: profesionistul

După ce am primit semnul sub forma celor două linii paralele, m-am relaxat; cam o secundă. Apoi a început ca un zumzet în urechi care aparent origina din creier…aaaa, oare de când?…aaaa, eu am băut alcool în Dublin de revelion? Stai așa: când am ajuns acolo? ce-am făcut in prima zi?! aaaaaaaa HAI MEMORIE că e important!

Și liniște!

Dacă l-am stricat deja?! PANICĂ! Hai respiră! adu-ți aminte că te-ai culcat prima ca o babă de revelion, ești ok. Ai mâncat scoici și pe net scrie că n-ai voie…dar cât să-l strice o scoică? Caută un doctor.

Și liniște!

De unde iau eu doctor? Search pe google: arghhh…nu găsești un review mai nou de 2013. Pfff! De ce n-am și eu cum am auzit la alte tipe un doctor care să-mi placă deja și în care să am încredere?! A! uite, asta are multe review-uri, și doar 3 sunt proaste, din care două se plâng că a fost țâfnoasă cu ele. Păi asta nu-i nimic! Eu sunt țâfnoasă tot timpul! Buuun! Facem programare.

Bună ziua! am venit și eu că am o…întârziere. Analize? Desigur, fac! Ambele coli A4 față verso?! Ok…Încă un eco mai peste două săptămâni și pastile? Aha. Și n-am voie să mănânc ce? a, ok… Pare multă informație dar e soțul în sala de așteptare, îi povestesc și mai reține și el!

Și zumzetul continuă, mai încet ce-i drept, dar e.

 

Sursa photo Shutterstock

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *