Jurnalul cromozomului: 5 schimbări

5 mistere din ultima lună de sarcină:

  1. Hainele întinse pe burtă par să strângă mostre din tot ce intră în gură. Fenomenul a început cu pasta de dinți…un fel de Controlul Calității la purtător. Acest proces însă îngreunează mâncatul în public.
  2. Aplicația personală de detectare a distanței s-a fu…stricat. Oferă date eronate și în general mai mici de distanță între burtă și obiectele ce alcătuiesc mediul înconjurător. Acest fapt rezultă în metamorfozarea constantă a ambientului, ceea ce se dovedește a fi avangardisto-confuzant (nimic nu mai pare a fi unde era acum o oră).
  3. Poziția de meditație „mort ca scândura la orizontală” nu mai este acceptată de forurile superioare, procesul de „meditație fără sforăituri” încetând să mai înceapă în această fază. Se cere repoziționarea subiectului până la găsirea poziției optime, sau până la pornirea automată a meditației prin epuizare.
  4. O altă aplicație pare să se fi defectat, cea de detectare a diferenței noapte/zi. Cele două par să fi schimbat între ele grila de activități, deși programa TV nu a suferit alterări și nu și-a îmbunătățit calitativ serialele cu difuzare nocturnă.
  5. La purtător s-a introdus un nou feature cu utilizări multiple, o „tavă de activități” ce înlesnește stocarea de alimente pe parcursul procesului de alimentare în spații non-bucătărie, sau depozitarea device-urilor electronice mici (telefon, telecomandă etc.)

Sursa foto Shutterstock

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *