Jurnalul cromozomului: somn

De câteva seri încoace puștoaica mea e „mârâită” când vine ora somnului. Adoarme în brațele mele, o pun în pătuț și se trezește imediat; o iau iar în brațe, iar adoarme, și tot așa până târziu în noapte. Mai mult de atât se agită în somn și dă din mâini și din picioare destul de mult.

Știu, e puseul de trei luni, dar clar nu are cum să fie odihnitor pentru ea somnul acesta, și aș face orice să o ajut. Nici nu am verbalizat dorința asta, că am primit un colet în ajutor: Johnson’s Bedtime.

E prima oară când încerc gama asta de la Johnson’s, dar ca orice mamă începătoare, accept tot ajutorul care mi se oferă. Așa că mă voi pune pe testat. Dar mă gândeam, dacă mi se va părea că își face efectul și de fapt e numai o coincidență? Cel mai bun mod să fiu sigură că produsele au efect este să-și mai spună un părinte părerea.

Așa că pun la bătaie o cutie cu ajutor de la Johnson’s Bedtime. Ce trebuie să faci e să-mi spui în comentarii cum ți-a făcut copilul tău o noapte albă. Voi face o extragere cu random.org și un părinte fericit, la timp pentru luna cadourilor. Cutia conține un șampon Johnson’s Bedtime de 500 ml, o loțiune de spălare Johnson’s Bedtime de 400 ml, un ulei de corp Johnson’s Bedtime de 200 ml și o cremă Johnson’s Bedtime de 250 ml.

Din motive logistice concursul este deschis numai pentru locuitorii României :D.

Concursul se va închide marți, 20.12.2016, la miezul nopții.

Baftă și abia aștept să vă citesc comentariile.

img_5110

Later edit: felicitări câștigătoarei, Gabriela Verșan. La cât mai multe nopți liniștite!

 

Sursa cover foto: Shutterstock

You may also like

8 comments

  1. Sincer, m-am obișnuit! Doarme noaptea, atât doar că se mai trezește de vreo 2-3 ori. Îl pun la sân și gata! Nu mă deranjează, cum spuneam, m-am obișnuit! Încă n-am avut parte de o noapte dormită integral.

  2. Buna! Prima si singura mea noapte alba, de pana acum, a fost la terapie intensiva, dupa nastere si sper sa ramana asa :)) De atunci am mai avut vreo doua nopti cu somn foarte putin, dar nu deloc si asta a fost la primul puseu de crestere cand se trezea plangand si nu prea aveam ce sa ii fac decat sa stau langa ea si sa o alin cat pot. In noptile alea am descoperit “infasatul”. Si acum mi se pare mana cereasca, adoarme mult mai repede, mai usor si fara prea mult scandal cand vine ora de somn, dupa toata fiesta cu baita. 😉 La cat mai putine nopti albe!

  3. Buna!In primele 3 luni colici aproape permanent, iar noaptea era un cosmar, daca reuseam sa dorm 2-3 ore legate era mare minune .Cu rabdare si ajutor din partea familiei am trecut cu bine

  4. Buna
    Mi se pare anormal sa am o noapte dormita cap-coada. Pe langa cel mic care se trezeste in unele nopti din 3 in 3 ore, alteori doarme 5 ore legate si apoi are chef de joaca, mai am un baiat de 8 ani care in ultima vreme a inceput sa se trezeasca de vreo 2 ori pe noapte….si evident ca nu se trezesc amandoi copiii la aceeasi ora. Mie oricum imi este foarte greu sa adorm dupa fiecare trezire chiar daca pic de oboseala. Mai rau e ca cel mic doar cu mine vrea sa adoarma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *