Machiaj: pensule inutile

În caz că ați pierdut articolele mele anterioare, am vorbit despre pensulele pentru aplicarea fondului de ten, despre cele pentru diverse pudre de față și despre cele pentru machiajul ochilor. Mi-au mai rămas însă în pahar (pentru că așa le țin, într-un pahar de whiskey) niște pensule pe care nu le-am folosit niciodată, și unele pe care le-am folosit extrem de rar.

Pieptenele pentru sprâncene: sincer…nu îi înțeleg rostul. Am încercat să-i dau o șansă și să-l folosesc, dar sincer…pensula de sprâncene cu perie (spoolie) de la Anastasia își face treaba exemplar. Pieptenii însă nu reușesc să îmblânzească sprânceana suficient pentru a-mi tunde sau machia sprâncenele. Așa că din punctul meu de vedere sunt inutili.

IMG_3862

Diverse: astea de mai jos au fost cumpărate în diverse circumstanțe, ba incluse în seturi, ba că îmi uitasem pensula pentru eyelinerul gel acasă, ba că mi se părea mie că îmi trebuie o pensulă specială pentru machiajul pleoapei inferioare. Cert este că nu le-am mai folosit de mai bine de un an. Nu le arunc pentru că sunt femeie și…nu se știe niciodată (introdu râs autoironic aici).

IMG_3876

 

Cu articolul ăsta închei pentru moment seria articolelor despre pensulele de machiaj. Sper că v-a fost de folos și spor la shopping!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *