Make-up advice?!

Sunt femeie și îmi plac lucrurile feminine! Gata, am zis-o! Acum că am trecut de partea confesiunior din categoria Captain Obvious, hai să vă spun și de unde mă ”inspir”.

Am descoperit în ultimii ani printre tonele de tutoriale de pe youtube câteva canale care îmi plac în mod deosebit pentru că persoanele de rând sau mua care dau sfaturi acolo sunt pro naturalețe. Eu nu sunt în favoarea machiajelor tip ”mască” a la Kim Kardashian, din contră, mi se pare, prin comparație între o femeie cu un machiaj greoi și una cu un machiaj mai natural, că cea naturala arată mai feminină și are un chip mai plăcut.

Nu e de mirare că următoarele canale promovează chiar asta. A! și au servit și ca inspirație pentru multe evenimente la care am participat în trecut.

Teni Panosian – rocker girl, nu e mua, dar are niște tips&tricks foarte interesante. Abia aștept să încerc unul din tutorialele ei de Halloween 😀

Sona Gasparian – mua; printre primele tutoriale de make-up pe care le-am urmărit. Se machiază puțin cam strident pentru gustul meu, daaaar ea e prima la care intru dacă vreau ceva sidefat

Lauren Curtis – from down under. E super drăguță și îmi place că încearcă să dea sfaturi pentru toate femeile, nu doar să creeze un șablon

The Makeup Chair – mua din Irlanda. Aici găsești tutoriale pentru începători, sfaturi despre pensule…vrute și nevrute!

Shonagh Scott – mua. I LOVE HER! îmi plac toate tutorialele ei, cum explică…e foarte tare și am învățat multe trucuri de la ea.

Wayne Goss – știu, e bărbat, treci peste

Și ultima, dar clar nu cea din urmă, Kandee Johnson! Pe ea o urmăresc pentru că mă face să zâmbesc și are o tonă de tutoriale distractive pentru Halloween sau petreceri tematice.

Cam astea au fost. Țineți minte, idei sunt multe pe net, dar atunci când nu sunt adaptate se transformă în dezastru.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *