Modern Dad’s Challenges – ediția a 4-a

Dacă îmi urmăriți blogul și pagina de Facebook, ați observat deja că subiectul diversificării e recurent. Dar asta numai din cauză că până la vârsta introducerii alimentației diversificate la Mara am auzit multe mămici plângându-se de cât e de greu, sau cât le-a fost de teamă. Așa că m-am informat mult când pitica avea vreo 4-5 luni. Dar nu aș fi putut face asta dacă nu stăteam cu ea acasă în CIC și ea nu ar fi fost încă un bebe cu multe somnuri.

Îmi dau seama cât poate fi de greu să citești tone de materiale pe internet, să intri pe grupuri de diversificare/autodiversificare, etc. pentru tăticii care muncesc, pentru că volumul de informație e enorm dacă nu ți-l dă cineva comprimat.

Și iată cum conferința dedicată taților “Modern Dad’s Challenges” a ales fix subiectul ăsta pentru cea de-a patra ediție:

Alimentația copilului pe etape de vârstă

Ce presupune alimentația copilului în primele 6 luni și cum se poate implica tatăl în perioada alăptării?

Când începem diversificarea alimentației celui mic și ce metoda alegem: diversificare clasică sau autodiversificare?

Când începem hidratarea bebelușului și cum alegem apa potrivită pentru el sau pentru realizarea hranei?

Invitați să vorbească tăticilor despre acest subiect sunt Florina Badea, Health Coach&Health Blogger, Ambasador Food Revolution by Jamie Oliver, dr. Lygia Alexandrescu, Doctor Nutritionist si un Medic pediatru (mă bucură enorm prezența unui medic). Iar în premieră pentru această conferință va fi susținut și un workshop de bucătăreală cu tăticii prezenți.

Conferința va avea loc pe 10 octombrie, de la 18.30, la Hotel Internațional iar pentru participare vă recomand să vă rezervați cât mai repede locul aici. Participarea e gratuită și sunt numai 100 de locuri. Dacă totuși nu puteți ajunge, voi face eu live blogging pe Facebook- Maruan.

Ne vedem acolo!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *