Oglindă oglinjoară, a trecut pubertatea…

Și tenul tot nu e perfect!

Dar am descoperit ceva care pe mine mă ajută: Paula’s Choice. Sunt sigură că aș avea rezultate și mai bune dacă aș fi și eu mai conștiincioasă, dar chiar și așa sunt foarte mulțumită. Și nu, nu fac reclamă, produsele de care vă vorbesc sunt cumpărate de mine.

Să începem cu începutul: trecând peste punctele negre care sunt o constantă pe fața majorității oamenilor, cam acum un an a început să mi se usuce tenul destul de tare pe obraji, în bărbie și frunte. Am încercat diverse, dar nu era bine decât pentru câteva zile. Era mai vizibil pentru mine când aplicam fond de ten care inevitabil căpăta un aspect solzos pe fața mea. Așa am descoperit blogul Pasagera și de acolo produsele Paula’s Choice.

Ideea e așa: trebuie să știi ce pui pe față ca să ai un ten frumos. Pe paulaschoice.com găsești un ”dicționar” întreg despre ce se pune în cosmeticale, ce e bun și ce nu, și mai ales review-uri la alte produse care nu sunt ale lor. Pe mine brand-ul ăsta m-a cucerit prin faptul că nu pretind că tot ce e făcut de ei e bun, iar de restul prost. Iar ”Pasagera”  te sfătuiește în același mod. Mie spre exemplu mi-a recomandat să folosesc protecție solară în fiecare zi, iar cea de la Bioderma e foarte bună dacă cea de la Paula’s Choice mi se pare prea scumpă (cuvintele ei). Vă recomand călduros să-i răsfoiți blogul și să faceți un research, nu să mă credeți pe mine pe cuvânt.

Acum despre produse. Am făcut o galerie și am scris despre fiecare câte ceva. Sper să vă ajute postarea mea, dar și mai mult enciclopedia făcută de oamenii din spatele acestor produse, oameni care, spre deosebire de mine lucrează în domeniul dermato-cosmeticelor și scriu în cunoștință de cauză.

 

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *