Party season

Suntem în plin sezon de sărbătoare iar asta înseamnă și sezonul petrecerilor de Crăciun și Revelion. Și cum toți vrem să arătăm cât se poate de bine la party-uri, iată câteva sugestii care te vor ajuta să smulgi complimente de la toți colegii și prietenii. (Poze pentru inspirație)

Dacă nu știi cu ce să te îmbraci, sau nu ai timp să mergi la shopping, nu vei da niciodată greș cu o rochie neagră. Nu opta pentru una mulată pe corp, pentru că s-ar putea să te incomodeze toată seara, iar dacă te balonezi puțin se va vedea din avion. Poate ți se pare prea simplă ținuta. Dar știm deja că orice ținută constă în proporție de 50% din haine și 50% din accesorii. Așa că accesorizează cu cap: fie un colier statement, fie cercei mari; niciodata ambele. Nu ai nici colier, nici cercei, folosește o eșarfă și perechea de încălțări favorită: când te simți bine, arăți bine.

Nu ai o little black dress dar nici timp să cumperi una? Pantaloni negri + tricou/cămașă/bluză neagră + sacou negru = LOVE. Ai grijă la accesorii, less is more.

Și acum trucuri punctuale:

  • dezlipește etichetele de pe tălpile încălțărilor; se văd, chiar și în club. Arată ieftin, ca și cum nu ți-ar păsa, și nu despre ce crede lumea, ci de tine.
  • nu uita nici să dai cu o perie/cremă/burete pe pantofi dacă nu plouă afară; altfel nu o să ai nici o scuză pentru încălțările murdare.
  • mai bine întârzii decât să te duci cu hainele necălcate sau pline de scame.
  • nu te da cu mai mult parfum ca să impresionezi, o vei face, dar negativ. Două pufuri pe gât e tot ce-ți trebuie.
  • ușor cu machiajul, decât dacă mergi la un bal mascat, atunci o mască e ok.
  • dacă accesoriile sunt vechi, sau oxidate din cauza prea multelor purtări și a contactului cu parfumul, nu e seara lor să te însoțească, mai mult te-ar trage în jos.
  • n-ai timp de coafor și nici să-ți faci părul acasă? Strânge părul într-o coadă în creștetul capului și încrețește cu drotul sau placa șuvițe din coadă. Apoi dă-i drumul…sau las-o așa.

Cam atât. Nu ai nevoie de foarte multe să ai o ținută „curată” estetic. Puțin și bun.

Iar dacă ți-ai cumpărat deja un outfit nou special pentru asta, Alexandru îți spune aici cum să-l ții în șifonier corect ca să nu ai bătăi de cap în ziua evenimentului.

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *