Produse preferate în 2016

Am pășit deja de o lună în noul an și în acest timp am reușit să fac o listă cu produsele preferate ale anului trecut. Nu a fost ușor, pentru că pe lista inițială au fost mai multe, dar am redus-o la doar acele câteva lucruri pe care le folosesc cu drag foarte des și pe care le-aș cumpăra oricând și în 2017.

Voi începe cu produsele de machiaj:

 • Duraline de la Inglot – am un tuș gel de la Bobbi Brown pe care îl folosesc ocazional când mă machiez. Îmi place foarte mult, dar, pentru că nu îl folosesc zilnic, evident s-a uscat. Primul instinct a fost să îl arunc, dar până să fac asta am descoperit produsul minune de care vă vorbesc. E de ajuns un strop de Duraline pus peste gel, și tușul e numai bun de folosit. Mai mult de atât, Duraline transformă orice fard de ochi în eyeliner, după cum se poate vedea în video-ul de mai jos. Life saver!

img_5678

 • NARS Sheer Glow Foundation – l-am descoperit în Dublin și a fost dragoste la prima vedere. Nuanța mea e Medium 2 și îmi place că e un fond de ten foarte ușor, nu încarcă tenul și arată natural. Acoperirea e medie dar buildable, adică poți reveni cu mai multe straturi până ești mulțumită de rezultat, tocmai datorită formulei light.

img_5679

 • NARS Radiant Creamy Concealer – e un anticearcăn cu putere mare de acoperire, dar, la fel ca fondul de ten, nu încarcă tenul deloc. Sincer, nu știu dacă e numai în capul meu, dar mi se pare că șterge de pe față urmele nopților în care pitica e agitată.

img_5680

 • Pupa Cover Cream Concealer – nuanța 005, sau alfel spus cea verde, acoperă foarte bine petele roșii de pe față sau urmele coșurilor încăpățânate. Nu cumpărasem nimic de la Pupa niciodată iar prima oară când am intrat am descoperit produsul acesta pe care îl folosesc la fiecare machiaj pe locurile cu semne și cuperoză. Cred că trebuie să le mai fac o vizită să văd ce alte comori mai ascund.

img_5683

 • ELF blush am mai scris despre el și prima oară când l-am cumpărat și rămân la aceeași părere, e un produs foarte bun, deși nu e high-end. Îl folosesc cu drag, dar mai ales cu grijă pentru că e foarte pigmentat.

Processed with Snapseed.

 • Ruj Sephora nuanța N23 – aș zice mai degrabă ca e un lip stain sau lip tattoo pentru că ține foarte bine pe buze pentru multe ore de purtare, fără a mă sfii de la a mânca sau bea (din pahar, nu cu paiul, aka metoda clasică de păstrare a rujului). Rujul e mat dar foarte hidratant, nelăsând senzația aceea de strângere a buzelor ca majoritatea rujurilor mate. Iar culoarea îmi place la nebunie! E perfectă pentru toamnă/iarnă.

img_5687

 • The Balm Long Lasting Liquid Lipstick în nuanța Commited – e un fel de perfect matte nude shade și e clar rujul la care apelez când machiajul ochilor e mai strident, sau în timpul zilei. Nu usucă buzele deloc și se aplică la fel de ușor ca un gloss.

img_5681

 • Benefit They’re Real Mascara – acest rimel e genial: desparte genele, nu le încarcă mai mult decât e cazul, dar în același timp le arcuiește și îndesește de parcă aș purta gene false. L-am cumpărat după ce folosisem deja ceva vreme Roller Lash tot de la Benefit și nu credeam că se poate mai bine, dar iată că am fost plăcut surprinsă. Acum e pe terminate și clar trebuie să fac un refill.

img_5684

 • Burt’s Bees Hydrating Lip Balm, varianta cu nucă de cocos și pară – pe lângă hidratarea buzelor mele ce crapă în sezonul rece ca solul de la Vulcanii Noroioși, mai are și gust de pere. Love!

img_5703

 • Nivea Cream Coconut – cremă de duș cu miros de cocos care te transformă în Bounty, vorba lui Andrei. Și cum mie îmi place și să am pielea fină dar și ciocolata cu nucă de cocos, rezultă match made in heaven.

img_5413

 • SVR Topialyse Palpebral – cremă calmantă pentru pleoape iritate; m-a scăpat de o dermatită la nivelul pleoapelor în sarcină, dar pentru că pielea din această zonă e foarte sensibilă, apelez în continuare la această cremă zilnic. PS: mi-a fost recomandată de dermatolog, dar nu cred că e musai nevoie de recomandarea unui specialist pentru a o folosi. Se găsește în farmacii.

img_5688

 • Periuta de dinti electrică Oral-B – am deja 3 ani de când nu am mai folosit o periuță de dinți normală, cu mici excepții (de exemplu în primul trimestru de sarcină nu am suportat periuța de dinți electrică, nu știu de ce). Până la aceasta am avut una cu baterii. Diferența e de la cer la pământ, aceasta având mai multe rpm și curățând dinții vizibil mai bine. Are și timer și te atenționează când au trecut două minute, fără a se opri însă.

img_5421

 • Bocancii de iarnă de la Wrangler – m-am lăudat și pe Facebook că au fost ieftini (159lei de pe Miniprix.ro), dar trebuie să recunosc că i-am purtat zilnic iarna asta și încă arată foarte bine. Plus că țin de cald și nu alunec cu ei.

 • Rucsac Unif – când nu e cazul de geantă, sau când vreau să condimentez o ținută cu un accesoriu neobișnuit, apelez la micuțul ăsta. Îmi plac foarte mult detaliile metalice dar mai ales că iși menține forma.

img_5696

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *