Review blush E.L.F

Voi știați produsele E.L.F Cosmetics? Eu am aflat de ele destul de curând de pe un canal de makeup din U.S, și am găsit pe net și site-ul românesc. Pentru că în tutorial era laudată paleta lor de farduri de obraz, despre ea voi face și eu review azi.

Paleta vine în două variante: Dark și Light, dar din păcate varianta Light nu e în stoc. Și pentru că prețul paletei este de doar 25,35 lei, am comandat-o pe cea Dark.

Prima impresie e că e făcută destul de bine, plasticul și oglinda nu trădează faptul că e un produs ieftin. În interior sunt 4 farduri de obraz, 3 mate și unul cu sclipici aș zice, deși pe piele nu apare nimic exagerat, poate doar ușor sidefat. Cele trei farduri mate sunt: piersică, roz și un burgundy. Fardul cu sclipici e un fel de roz-portocaliu…și se află sub cel piersică în paletă.

Toate cele patru farduri sunt foarte pigmentate și e nevoie de o cantitate foarte mică pe pensulă, pe principiul mai bine construiești treptat decât să arăți ca un clovn din prima. În pozele cu mine a fost testată azi numai nuanța de roz mat, doar că lumina mea din baie accentuează totul de vreo trei ori față de realitate. Așa că am întervenit peste fardul de obraz, pe care abia îl aplicasem într-un strat subțire, cu buretele cu ce urme de fond de ten mai aveam pe el pentru estompare. Așa că în pozele făcute în lumină naturală nu pare că aș purta mare lucru pe obraji.

Deși azi a fost doar prima purtare, îmi place până acum. Fardul se așează frumos pe piele, nu lasă un aspect prăfuit sau murdar cum am mai văzut, nu se „desprinde” ciudat de fondul de ten după câteva ore. Având în vedere și raportul calitate preț, cred că am făcut o super afacere.

You may also like

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *