Review Galileo, tricicleta pliabilă

Am fost zilele trecute în showroom-ul ErFi de pe Splaiul Unirii nr 49 la lansarea în România a tricicletei Galileo. Ar putea fi cam devreme pentru tricicletă, dar cum mândra pare că se cam satură de căruț, e bine să căutăm din timp alternative. Așa că iată ce am aflat despre această tricicletă.

În primul rând vine în cutie gata montată, trebuie doar depliată când o scoți și e gata de scandal.

Poate fi folosită pentru copii între 10 luni și 3 ani, deoarece ea „crește” o dată cu piticul:

  • în prima fază pedalele se montează pe cadru, folosind ca suport de picioare pentru pici. Tot în această fază roata din față se rotește 360 pentru o manevrare mai ușoară de către sclavul împingător. Spătarul are și el două trepte de reglare, verticală și ușor înclinat. Mânerul de „împingere” se reglează pe înălțime, ca să fie ușor pentru părinți de toate staturile :D. Și mai are și un parasolar care, la fel, e reglabil.
  • în a doua fază pedalele se mută pe roata din față care se și blochează, pentru a „exersa” piciul treaba cu pedalatul.
  • în cea de-a treia și ultimă fază se înlocuiește spătarul cu unul din plastic mai mic, potrivit copilului, se îndepărtează și mânerul pentru părinte și parasolarul și se iau, de către îngrijitor, vitamine ca să aibă forță de „ținere” după pitic.

Prețul tricicletei este de 799 lei, ceea ce cam mult din punctul meu de vedere. Dar dacă stai să cântărești avantajele (complet pliabilă, crește cu copilul, are numai 6,5 kg) e posibil să ajungi la concluzia că merită, mai ales când nu ai parcul aproape și trebuie să pleci de acasă la fiecare ieșire ca și cum ai pleca în concediu o săptămână.

Mândrei noastre a părut să-i placă la nebunie și nu a mârâit deloc în ea în cele 20 de minute cât am plimbat-o prin showroom. Așa că e de luat în calcul.

Mai multe detalii tehnice, dar și unde o puteți testa și cumpăra, găsiți aici: https://www.erfi.ro/tricicleta-pliabila-rosie-g-1001-r.html

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *