Romanian Design Week

Azi, în partea însorită a zilei, am fost la Romanian Design Week. Pentru cine nu știe despre ce este vorba, găsiți detalii pe site-ul dedicat evenimentului. Eu doar vă voi povesti ce am văzut și cum am văzut eu lucrurile în Piața Amzei.

E primul an în care merg la Romanian Design Week și, deși îmi făcusem deja o idee din online despre cât de talentați sunt românii, în realitate am fost mult mai plăcut surprinsă. De la design de produs, la design vestimentar, la arhitectură și design grafic, toate la un loc te lovesc peste ochi cu realitatea că nu e nevoie să te uiți mai întâi afară. Din contră, mi-a făcut poftă să mă îmbrac „românește”, poate chiar să-mi decorez casa „românește”, și mai ales să îi încurajez pe oamenii ăștia care nu doar visează, ci fac.

Cireașa de pe tort a fost că am avut ocazia să testez noul joc în totalitate creat de Amber, Link Twin. Jocul va fi inițial disponibil doar pe Android și, din câte am înțeles, din septembrie și pe iOS, și e ca un fel puzzle care iți face stretching la creier (plastic, știu). Tot ce pot să spun e că m-am jucat câteva nivele și m-a prins! Abia îl aștept 😀

Pentru cei interesați, RDW are loc până pe 5 iunie, iar expoziția centrală e cea din Piața Amzei (nu există taxă de intrare dacă vă întrebați, așa că nu aveți nici o scuză). Dacă vi se face sete de mai mult, luați lista evenimentelor conexe și aici harta evenimentelor, sau pagina de Facebook.

Și acum un mic album care nu face neapărat cinste expoziției, dar sunt toate lucruri care m-au impresionat pe mine:

 

Sursă cover foto

You may also like

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *