Seria semi serioasă 2

Azi am avut prima zi de „odihnă” din ultimele două săptămâni așa că m-am hotărât să-i ofer puțină dragoste părului meu. După plimbarea în Cappadocia unde aerul e destul de uscat și părul părea îmbâcsit de praf și după ce îl spălam, m-am hotărât să-mi pun cocos în cap. La propriu. Ulei de cocos.

Procesul a decurs în felul următor: m-am spălat pe cap cu Clear, șamponul meu obișnuit, am aplicat pe vârfuri masca de la Kerastase Chroma Riche, pe care am clătit-o în 5 minute. Am zvântat puțin părul cu prosopul și am început să aplic cam de la jumătatea părului în jos uleiul de cocos lichid. După vre-o două ore am spălat iar părul (nu și scalpul), de data asta cu șamponul Kerastase Bain Chroma Rich. Am aplicat pe vârfuri, după zvântarea cu prosopul, două picături de Lux Oil de la Wella, și am uscat părul cu foenul.

Par mulți pași, știu, dar am părul destul de tern după vopsire și după vacanță. Nu știu dacă pățiți la fel, dar eu când shimb apa cu care spăl părul mă transform în „măturică” și am nevoie de ceva mai hrănitor apoi pentru podoabă. Concluzii? îmi place. Nu mă convinge 100% să fac asta mai des, adică mi se pare că rămâne mătăsos părul, dar că nu e o schimbare atât de miraculoasă încât să fac asta o dată pe săptămână. O dată pe lună în schimb mi se pare rezonabil.

Am încercat să mă filmez dar nu mi-au ieșit decât niște poze care pot fi folosite pentru că: îndemânare.

Sursa cover foto

You may also like

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *