Seria semi serioasă

Când află că sunt însărcinată lumea îmi spune că radiez. De când am aflat eu că sunt însărcinată însă, am tot căutat diverse pe net, de la mâncare la produse cosmetice. Și după ce am citit mai multe m-am hotărât ca în următoarele luni să încerc pe cât posibil să am o rutină de înfrumusețare bazată pe produse naturale. Asta pentru că orice pun pe piele, păr, unghii ajunge și la bebe într-o cantitate mai mare sau mai mică. Nu înseamnă că voi începe să exagerez; sper.

Primul produs pe care l-am înlocuit este scrub-ul. De la mama știu că funcționează de minune mălaiul. Așa că de fiecare dată când îmi spăl părul, adică de două ori pe săptămână, îmi fac și un scrub cu mălai. Crema de corp și mâini am înlocuit-o cu succes cu ulei de cocos. Am înțeles că e bun și pentru păr dar nu am încercat încă. În schimb îl mai folosesc pe față seara înainte de somn. Am fața mult mai uscată de câteva luni și uleiul de cocos, mai ales după un scrub cu mălai, chiar ajută.

Folosesc doar două creme mai nou: Bioderma Hydrabio Riche dimineața sau înainte de fondul de ten, în rarele ocazii când mă machiez, și Topialyse pentru pielea din jurul ochilor. Cea din urmă mi-a fost recomandată de un dermatolog ca fiind sigură de folosit în sarcină. În rest același gel de duș de la Nivea, același șampon de la Clear, mască de păr de la Kerastasse…

 

You may also like

3 comments

  1. Uleiul de cocos face minuni pentru păr! Eu stau cu el prin casă vreo 60 de minute și e suficient. Rezultatele se văd repede.

    Pentru față folosesc din când în când albuș de ou. Îl întind pe față și pun un strat de hârtie igienică sau șervețel alb. Aștept 20 de minute să se întărească și apoi trag de hârtie dinspre exterior spre interior. Când am găsit eu rețeta asta ziceau că e bună pentru scoaterea punctelor negre. Mie mi se pare că îmi curăță fața complet. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *