Toamna în culoare

M-am hotărât de ceva timp să-mi schimb culoarea părului, cum spune americanu’ ”to spice things up a little„. Și, în felul meu tipic, m-am decis de pe o zi pe alta că a venit momentul, dar, și mai caracteristic mie, m-am hotărât la culoare direct în salon. Fără altă introducere, puteți ”uita„:

par 1Am plecat de la șaten si un lob asimetric

Decapaj partea 1Decapaj partea 1

După 4 ore de decolorare puteți citi ”încântarea” de pe fața meaDupă 4 ore de decolorare puteți citi ”încântarea” de pe fața mea

La stadiul ăsta clienții de sex masculin ai salonului se uitau la mine și păreau să gândească ”săraca!”La stadiul ăsta clienții de sex masculin ai salonului se uitau la mine și păreau să gândească ”săraca!”, ca și mine dealtfel :))

Ciocănitoarea WoodyCiocănitoarea Woody

5 ore mai târziu...5 ore mai târziu…

Tanaaaaa! Mda știu, e o poză în baie; am ieșit la bere după cele 7 ore petrecute pe un scaun și mi-am adus aminte să fac poza ”de după„ abia când am ajuns acasăTanaaaaa! Mda știu, e o poză în baie; am ieșit la bere după cele 7 ore petrecute pe un scaun și mi-am adus aminte să fac poza ”de după„ abia când am ajuns acasă

...dar nu-i așa că e o culoare superbă?!…dar nu-i așa că e o culoare frumoasă?!

Voi face clar un later edit cu o poză la lumina zilei nu a neonului. Au fost 7 ore lungi, nu mi-am mai trecut niciodată părul printr-un proces atât de stresant pentru el, daaaar, îmi place la nebunie.

PS: Când am ajuns acolo oscilam între albastru și roșu (hihihihi)

Somebody is unimpressed though…

Somebody is unimpressed though...

 

You may also like

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *