De tranziție

După ce am născut mi-am promis că nu-mi mai cumpăr nici o haină până nu ajung la greutatea dinainte de sarcină. O parte din kilograme le-am lăsat în spital, dar am mai rămas cu o parte. Și iată cum mă găsesc acum undeva la mijloc, într-o zonă de tranziție. Nu-mi vin hainele de neînsărcinată, dar nici cele de gravidă, care oricum sunt puține și fără de mare folos acum iarna, pentru că partea cu burtă mare a sarcinii a avut loc vara.

Și cum nu pot să stau numai în casă toată iarna, am ajuns la o concluzie: trebuie să fiu deșteaptă și să aleg haine care să îmi stea bine și când voi slăbi. În primul rând m-am împăcat cu ideea că va trebui să cumpăr măcar o pereche de jeanși de sacrificiu, așa că nu voi face investiții majore la capitolul ăsta; am găsit ceva ieftin și cu talie înaltă pe Miniprix. Dar în ce privește restul hainelor, sigur pot face din cumpărarea lor o investiție și nu un compromis.

Silueta hainelor e foarte importantă; umerii nu mi s-au mărit, deci atâta timp cât achiziționez haine care să se așeze bine de la bust în sus și care să nu se cambreze de la bust în jos, ele se vor așeza bine și în cazul în care mai dau jos câteva kilograme.

Ca întotdeauna, dați click pe poza dacă vreți să aflați detalii.

Pulovere, cardigane și altele

Cu un cardigan lălâu dar frumos construit nu dai niciodată greș; în plus arată bine și dacă mai dai jos o măsură la haine.

Cardigan Mexx

Zee Lane

Puloverele oversized nu numai că ascund burtica rămasă după sarcină, dar sunt și confortabile și par effortlessly chic.

United Colors of Benetton

Ipekyol

Vesta este și ea o alternativă foarte bună la clasicul sacou și, spre deosebire de acesta, nu e nevoie de un croi pe talia ta pentru a arăta impecabil.

Derothy Perkins

Ca înlocuitor pentru sacou poate fi folosit și poncho-ul.

Vero Moda

Geaca și paltonul

Aici sunt esențiale forma și calitatea. Dacă alegi ceva în formă de A, aka evazat, sau I, aka tub. Cât despre calitate, e important ca stofa paltonului să fie din, sau să conțină un procentaj mai ridicat de lână. Geaca la rândul ei trebuie să aibă finisajele cât mai bine realizate, iar materialul să nu fie foarte lucios pentru a nu părea ieftin.

Parka Zee Lane

Geaca Mango

1866948

Femestage

Palton Mango

Silvian Heach

Rochii

Siluetă în A, I sau O, nu contează, atâta vreme cât nu e mulată pe corp și îți vine bine la umeri. Cu un cardigan pe deasupra, rochia e ideală și pentru ținute de zi și pentru cele de seară, formale sau nu.

Rochie Mexx

Rochie Mango

Rochie UCoB

Rochie Zee Lane

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *