Un an cu beba

Draga mea beba, astăzi se împlinește un an de când ai ieșit din burtică. Dar am petrecut liniștit.Te-ai trezit la 8; ne-am luat la revedere de la tati care a plecat la serviciu. Apoi am servit micul dejun.

Am ieșit ca fetele la shopping și ți-ai ales singură cana de apă și periuța de dinți cu ursuleț.

Apoi am mers la supermarket să cumpărăm diverse pentru masa de prânz. Te-ai plictisit la coadă la cântar și ai început să mârâi așa că m-am fâstâcit și am scăpat legumele pe jos, dar te-ai amuzat când au venit străini cu pungi să mă ajute.

Apoi ți s-a făcut foame, așa că în drum spre casa de marcat am fugit cu căruțul până la raionul de bebeluși și ți-am luat biscuiți. Ți-am dat primul biscuite și ai recăpătat răbdare cu mine.

Dar până acasă ți s-a făcut somn. Așa că am lăsat cumpărăturile pe masă în bucătărie și te-am băgat la nani. Înțeleg, e greu să alegi între portocaliu sau roz, între ursuleț sau rățoi.

Cât ai dormit tu ți-am făcut ghiveci de legume cu mămăligă și pipote. Nu ai fost în extaz, dar nu pentru că nu ți-au plăcut ci pentru că te sâcâie un dințișor care vrea să iasă. Însă apa din noua cană portocalie a fost delicioasă.

Apoi ne-am jucat, am făcut puzzle-uri, ai chițăit la Tony, iar la scurt timp după gustarea de seară te-ai bucurat enorm că a venit tati acasă.

Ne-am plimbat cu trici pe afară, am mers în parc și ai râs la ceilalți copii. Dar ți s-a făcut somn așa că ne-am întors în cuib pentru băiță. Ne-am spălat pe dinți una pe alta; mai mult tu pe mine, că tu nu ai vrut să deschizi gura. Și după biberonul de seară ai adormit imediat în brațele mele.

Trebuie să-ți mărturisesc că acum un an, când te țineam pe pieptul meu la terapie intensivă, nu-mi trecea prin minte că așa va arăta ziua asta. Și îmi dau seama că habar nu am cum va arată peste un an de acum sau peste doi. Dar îți spun sincer că a fost perfectă ziua de azi și că nu am nevoie să știu mai mult decât că te am lângă mine, zi de zi, uneori veselă, alteori mârâită și capricioasă, dar perfectă în toate sensurile.

Te iubesc exact așa cum ești!

Mama

La mulți ani!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *