Vans x Van Gogh = Love

Când mă gândesc la teniși, primul brand care îmi vine în minte este Vans. Am avut mai multe perechi de-a lungul timpului și am fost încântată și de modele, și de cât de comozi sunt pentru purtările lungi, dar și de rezistența lor la spălat (cea mai importantă din punctul meu de vedere). Ce au însă Vans în comun cu Van Gogh? o colaborare.

Începând cu 3 august Vans lansează colecția Van Gogh dezvoltată în colaborare cu muzeul Van Gogh din Amsterdam. Pentru această colecție capsulă au fost selectate ca inspirație lucrările Skull, Sunflowers, Almond Blossom, Selfportrait, dar și fragmente din scrisorile pictorului către fratele său Theo. În plus mai apar și fragmente din lucrarea Old Vineyard with Peasant Woman. Atenția la detalii a proiectului a dus și la personalizarea branțurilor cu semnătura artistului, logo-ul Vans și cel al muzeului Van Gogh.

Un procent din vânzări va merge direct către muzeu pentru a ajuta la prezervarea lucrărilor artistului. Spre încântarea mea, colecția va fi disponibilă în București în magazinul Vans din Băneasa Shopping City.

Mi se pare genială inițiativa și proiectul în sine și abia aștept lansarea. Dar cel mai mult mi-ar plăcea să vizitez și muzeul în persoană, încălțată cu perechea mea preferată din colecție (ghici care?).

Vă las -cu un preview al colecției și țineți minte: 3 AUGUST!

Sursa poze

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *