Yummy Mummy partea a doua

 

Sau cum să te simți acasă într-un salon pentru mămici. Pare imposibil? Nu e, chiar deloc, dacă găsești locul potrivit. Pentru mine locul potrivit pare să fie, cu fiecare vizită, salonul Yummy Mummy din București. Am scris și după prima vizită, dar iată că revin cu impresii și după a doua. 

Am fost cu mândra din dotare la mani/pedi și la cosmetică. Inițial am fost puțin îngrijorată când am văzut că Ana avea deja în grijă un bebeluș, dar s-a descurcat de minune cât am stat eu întinsă pentru un tratament facial. Când am ieșit de la cosmetică deja o avea pe gălușca mea în Marsupi. A plâns puțin, dar doar de foame, problemă rapid remediată în mica pauză dinainte de mani/pedi.

Am întrebat-o pe Ana înainte să plec cum stă treaba cu camera pentru alăptat/schimbat și mi-a spus foarte sincer: camera există, dar e rar folosită pentru că toată lumea se simte ca acasă, așa că bebelușii sunt alăptați pe loc atunci când li se face foame. Dacă mami e pe scaun la manichiură, la scafă sau la coafor, nu-i nici o problemă, bebe poate primi de mâncare oriunde. Iar de schimbat, majoritatea mămicilor preferă canapeaua din prima încăpăre, deoarece camera de schimbat e tocmai în spate și mămicile au găsit asta incomod. Important e că toată lumea e degajată și nimeni nu are nimic împotriva realităților bebelușești.

Cât despre timpul pe care îl poate aloca mămica înfrumusețării, dacă el este limitat, fetele pot face multitasking. Adică, în timp ce mama e la scafă se poate face și o pedichiură, sau o manichiură. La fel și dacă mama e întinsă pe masă la cosmetică. Important e să se simtă bine și piticii și mămicile. Nu e rău deloc, zic eu.

Adaug câteva poze făcute de mine în această vizită:

You may also like

Autor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *