About Me

Eu sunt Mariana, artist vitralier.

Încă de copil am simțit nevoia să creez cu mintea, cu sufletul și cu mâinile, iar perioadele lungi în care m-am afundat în cariera corporatistă au dus, ciclic, la același rezultat: nevoia de a crea un obiect tangibil.

Încercările de a vira dinspre viața de birou înspre cea de atelier au fost multiple, dar de fiecare dată m-am lovit de un zid de nesiguranță în interiorul meu. Vitraliul însă m-a găsit cu brațele deschise și cu siguranță nebunului îndrăgostit de creația sa.

Creez obiecte de artă din vitraliu, de la proiectare la alegerea sticlei perfecte, tăierea și potrivirea ei într-un obiect completat la perfecție de lumina care îi dă viață. E ceva magic în jocul luminii cu sticla, iar mie îmi place să aduc această magie la viață prin vitraliile pe care le creez. Sticla este un material cu voință proprie ce nu cedează dacă nu o asculți, ajungând să se spargă în cele mai neașteptate locuri.

Secretul este să las sticla să dicteze unde vrea să meargă obiectul final. De la obiecte decorative de dimensiuni mici, până la ferestre mari, posibilitățile sunt nelimitate.

Produse personalizate

Ai o idee despre un vitraliu pe care ți-l dorești în viața ta?

Contacteaza- și haide îl aducem la viață împreună.

Aratămi inspirația ta, stilul tău personal căruia vitraliul i se alăture în completare; nimic nu este imposibil și totul poate fi personalizat, de la culori la dimensiuni.

Colaborări

Ești architect și dorești să incorporezi vetralii în spațiul imaginat?

Pregătești un eveniment de PR tip glam brunch sau cină și dorești un decor inedit?

Cadourile corporate sunt mereu aceleași, așa că vrei să surprinzi anul acesta?

Scrie-mi!

Elemente folosite

  • sticlă
  • plumb
  • cupru
  • lemn

TO BE FOUND

0749.043.121
contact@maruan.ro

OPEN HOURS

WeekDays: 10. a.m. – 5 p.m.
Weekends : If necessary
Holidays: Closed !

Follow