Politica de Retur

Returnarea produsului/produselor comandate și livrate de maruan.ro se va realiza exclusiv la adresa Strada Zarii nr 3, et2, Bucuresti, prin predarea personală a acestora de către cumpărător ori prin expedierea lor, pe cheltuiala cumpărătorului, în termen de 14 zile calendaristice de la data livrării. Produsele trebuie returnate în ambalajul original și făcând dovada comenzii și a plății către maruan.ro

Pentru a trimite produsele retur este necesar să ne transmiteți prin e-mail solicitarea dumneavoastră la adresa contact@maruan.ro conținând următoarele informații:

– lista cu produsele propuse spre retur împreună cu numărul de comandă;
– motivul returului;
– contul IBAN și numele complet;
– adresa de e-mail.

Pentru produsele returnate care prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgârieturi, lovituri, etc. maruan.ro va avea dreptul de a alege dacă acceptă sau nu returnarea produselor.

Contravaloarea produselor comandate, livrate de maruan.ro și ulterior returnate de către clientul cumpărător, în condițiile mai sus menționate, se va restitui exclusiv prin transfer bancar, în contul transmis pe e-mail în termen de 14 zile de la data livrării returului.

 

Deteriorarea coletelor în timpul transportului 

 

În pofida ambalării corecte și riguroase, de natură a preveni incidentele în timpul manipulării și livrării coletelor, pot interveni situații în care integritatea coletelor este afectată. În acest caz sau dacă produsele comandate prezintă vreun defect, puteți solicita returnarea produselor.

 

Pentru produsele care prezintă defecte în momentul livrării (recepției), clientul trebuie să notifice în scris Maruan Stained Glass SRL în termen de 48 de ore de la livrarea produsului. Pentru coletele care prezintă deteriorări vizibile ale ambalajului la livrarea prin curier, vă recomandăm să refuzați primirea lor. Pentru a se evita neînțelegerile, coletul va fi fotografiat și se va întocmi împreună cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal în care se va specifica starea coletului.